Säkerligen har man många gånger gått och grubblat över vilka kläder som man ska bära just idag. Att sätta ihop en outfit som ser elegant ut och samtidigt matchar är definitivt inte det enklaste i världen och det kan oftast kännas svårt att ta beslutet kring vilka kläder som man ska bära. Tack vare Cheap Monday blir det här valet mycket enklare med tanke på att deras kläder passar till alla tillfällen.

Vad är Cheap Monday?

Cheap Monday är ett klädmärke som dessutom råkar vara en av de mest kända i hela Skandinavien. Detta är lättförståeligt när man håller ett av deras plagg i ens hand och verkligen kan känna av den där höga kvaliteten. Detta är inte enbart mode på en synlig nivå, men även hela vägen in i det högkvalitativa tyget. Under ett stort antal år har Cheap Monday skapat fantastiskt mode för både kvinnor och män där deras jeans definitivt har stått i rampljuset. 

Vi talar här om riktigt hög kvalitet till väldigt billiga priser. Det är inte obligatoriskt att betala en förmögenhet för att få fina klädesplagg och detta är Cheap Monday bevis för. De började som enbart en lite mindre kollektion där de erbjöd jeans, men numera har det blivit så stora att de har vidgat sina vyer. I dagsläget kan man därför hos Cheap Monday få tag på allt ifrån byxor och t-shirts till tröjor och vantar.

Cheap Mondays begynnelse

De flesta är säkerligen medvetna om att jeans inte är i det billigaste laget. Vanligtvis tvingas man slösa en stor mängd pengar för att få jeans som inte omedelbart faller samman, och detta kan självklart göra ont i plånboken. När tröjor ofta är så billiga som de är, varför ska man då lägga en förmögenhet på sina byxor?
Denne fråga ställde sig en grupp vänner när de år 2004 grundande företaget Cheap Monday. Deras mål var att erbjuda högkvalitativa jeans till billiga priser för att konkurrera med de dyrare alternativen. Detta visade sig vara ett bra beslut då omvärlden snart fick upp ögonen för Cheap Monday och gjorde det här lilla företaget till någonting storslaget. Numera är det som sagt ett av de mest populära klädesmärkena i Skandinavien och har flera gånger visat att de förtjänar sin plats på prispallen.

Det var i en liten butik i Stockholm som allting började, där second hand kläder kombinerades med de lite mer dyra kläderna. Det var just de billiga jeansen som slog igenom och man märkte snart att det fanns folk utanför Sverige som kunde intressera sig av dessa produkter. Därför tog man tjuren vid hornen och började sälja kläderna runt i Skandinavien, vilket verkligen blev en stor hit.