Visst kan det bli tråkigt och långrandigt att varje dag tvingas ta sig fram och tillbaka från arbetet. Det är nio till fem som gäller för de flesta, och med all den stress och det häktande som arbetet kan framkalla är man ibland i behov av en liten semester.

Det är sannerligen skönt att få åka på en tur där man inte behöver göra annat än att slappna av, uppleva den ljuvliga naturen och kanske njuta av en buffé eller två. Genom att ta en båtresa uti det blå tillsammans med familjen, vänner, sin älskade eller helt enkelt solo kan man vara säker på att man får ta del av ett äventyr utöver det vanliga. DFDS vet var skåpet ska stå och erbjuder en mängd spännande båtresor som kommer att förbli minnen för livet.

Vistelsen på fartyget

När man ger sig ut på en båtresa är det självklart viktigt att det finns ett imponerande utbud på båten. Jovars, man må ha siktat in sig på destinationen, men själva resan ska även vara en höjdare. Lyckligtvis nog har DFDS mycket att erbjuda i form av mat, dryck och aktiviteter ombord på deras fartyg.

Oavsett antal resande finns det hytter som man kan boka. Antingen nöjer man sig med standardhytterna eller så slår man på stort med premiumhytterna. Om man vill ha det lite extra lyxigt kan det vara bra att veta att Commodore Class ger en tillgång till inte bara en fantastisk hytt, utan även en frukostbuffé som ingår i priset.

Aktiviteter och njutning under båtresan

Under resan uti det blå är det definitivt inte snålt med aktiviteter. Kanske vill man sätta sig ner i baren med ett glas champagne eller så vill man dansa loss hela kvällen till ett liveband. För de som vill ha en lugnare färd är det möjligt att promenera över till Bubble Zone där man kan simma i bassängerna eller koppla av i jacuzzin. Kanske vill man ta det ett snäpp längre och uppleva en riktigt mysig spabehandling.

Om man har ett intresse för shopping kan det vara intressant att veta att fartygen har en taxfree butik. I denne kan man få tillgång till kläder, parfymer, smycken, smink, choklad, drycker och mycket annat till lämpliga priser. Vare sig man är sugen på något gott eller vill införskaffa sig ett minne av sin resa har taxfree butiken någonting för alla.

Detta är sannerligen förträffligt för alla de vuxna besökarna, men hur blir det för de lite yngre passagerarna? DFDS vill att alla ska få en rolig resa och har därför en lekhörna där barnen kan hoppa i bollhavet, måla på ritborden och ta del av en stor mängd andra aktiviteter. En båtresa med DFDS blir definitivt ett minne för livet.